Referat: AIF Barrikaden - Lilla Torg FF

En mycket underhållande match med ett fantastiskt resultat för vår del!!!

Startelva: Martin P - Johan E, Hampus J, Anders D, Alex E - Johan H, Henrik Ni, Falk, Johan G - Erik J och Anders S

Avbytare: Daniel S, Rafael O, Tobias T

Daniel spelade hela andra halvlek som mittfältare, Rafael nästa hela andra - mest som vänster yttermittfältare, Tobias Törngren gjorde come-back efter många år och spelade en dryg halvtimme i andra halvlek som höger yttermittfältare.

De startade bäst och första 10-15 minuterna blev vi utsatta för hård press men sedan vi i den 14:e min tagit ledningen genom Anders S så flyttade vi upp ställningarna och tog oss in i matchen och mot slutet av halvleken hade vi tagit över och hade också 2 klara chanser att göra 2-0.

Andra halvlek var bara 2 min gammal när Lilla Torg fick en spelare utvisad. Trots detta kvitterade de i 52:a min. Därefter vidtog en kavalkad av riktigt heta målchanser. Vi hade 8-10 riktigt bra chanser varav vi satte en - det som skulle visa sig bli segermålet i 70:e min. Daniel var målskytt. Notabelt är att "Raffa" var ytterst nära att göra mål men fick bollen tätt över målet från mycket nära håll. Även Lilla Torg hade 3-4 jättechanser.
De satte in en spelare i paus som var otroligt kvickfotad och duktig, och gjorde också deras mål, men ett mycket bra mittbacksspel från Anders D och Hampus gjorde att han inte fick göra fler mål även om det var mycket nära vid ett par tillfällen, bl.a. räddade Anders D på mållinjen en gång. Martin P gjorde också ett par svettiga räddningar i målet.

En otroligt fin insats från i stort sett hela laget ledde till en klart rättvis seger.